Ga naar hoofdinhoud

Over Reggie

Mijn naam is Reggie, geboren op Aruba. Ik ben werkzaam geweest in de modebranche en ik heb me in de loop der jaren ontwikkeld tot catwalk coach van modellen en missen. Ze noemen me wel ”Reggie, King of the Catwalk”. Ik doe de casting en coaching van modellen en ik jureer bij miss verkiezingen (bijv. Miss Beauty of The Netherlands). Een aantal missen die door mij zijn gecoacht zijn inmiddels succesvol in internationale verkiezingen. Ook maak ik spectaculaire choreografieën en shows.

Als hobby heb ik veel optredens gedaan in gerenommeerde travestieshows in Nederland en heb daarbij ook diverse keren de eerste plaats behaald. Ook doe ik vergelijkbare performances tijdens de missverkiezingen als een soort surprise tijdens de show.

Naast een grote naamsbekendheid heb ik mij door bovenstaande werkzaamheden verder bekwaamd in haar styling en pruiken, make-up, kostuumontwerp, het neerzetten van spectaculaire shows en individuele performances.

Omdat mijn passie en creativiteit altijd heeft gelegen in een goede haarverzorging, haarstyling en make-up ben ik mij verder gaan professionaliseren in de haarverzorging door de kappersopleiding te gaan volgen. Daarna heb ik me in Rotterdam gespecialiseerd in het plaatsen van hairextentions en hair toppers van het topmerk Hairdreams. De styling en verzorging van het haar is één van mijn sterke punten.

Naast een goede geknipte en gestylde coupe en een goed haaradvies bent u bij RG Hairstudio dus in het bijzonder aan het goede adres als u interesse heeft in hairextentions of een haarstuk. Zeker voor extra style en glamour, maar vooral ook voor dé oplossing van uw haarproblemen, van hoofdhuid tot de haarpunten. Ik ben de enige vertegenwoordiger van Hairdreams in Noord-Nederland.

Ik luistert naar uw persoonlijke wensen en haarproblemen en bespreek met u de voor u ideale oplossing in een vertrouwde en sfeervolle omgeving.

Als je creatief bent, heb ik gemerkt, moet je je niet teveel laten begrenzen door wat anderen vinden, om te kunnen doen wat je denkt dat het beste is voor de klant. Mijn uiteindelijke doel is door het wegnemen van bepaalde onzekerheden en toepassen van een speciale (kleur)styling dat de klant zich beter en zelfverzekerder gaat voelen en uiteindelijk letterlijk en figuurlijk beter in zijn vel gaat zitten. Als mijn klanten blij zijn, dan ben ik dat nog meer.

Back To Top