Ga naar hoofdinhoud

Onze behandelingen

Naast het knippen van dames, heren en kinderen bieden wij de volgende behandelingen:

Styling
Keratine
Balayage

Kleuren
High Lights
Jetting

Wassen
Permanent
Watergolven

Hieronder ziet u een overzicht van onze behandelingen, u kunt het volledige verhaal lezen door op de bijbehorende knop “Lees verder” te klikken. Uiteraard zijn we ook altijd telefonisch bereikbaar voor u, ons nummer is 06 33 77 43 28.

Haaropvulling

Haaropvulling

Haaropvulling door extensions van Hairdreams is de meest natuurlijke en duurzame methode om fijn en dun haar body en volume te geven.

Haarverlenging

Haarverlenging

Met innovatie bondingen en omvangrijke keuzes aan lengtes en kleuren kan elke haarverlening perfect aan de induviduele wensen van de persoon aangepast worden.

Krulhaar

Krulhaar

Naast Hairdream haren, die normaal gesproken recht zijn, is er als alternatief ook natuurlijk krulhaar verkrijgbaar. Dit zijn dus geen voorgepermanente haren, maar echt krul haar!

Verzorging

Verzorging

De verzorging van verlengingen van echt haar gaat normaal gesproken zonder problemen – wanneer men een paar bijzonderheden in acht neemt. Hoewel het bij Hairdreams en Great Length haren om hoogwaardige, gezonde echte haren gaat, worden deze niet meer via de haarwortel van voedingsstoffen voorzien.

Hairdreams Quikkies

Hairdreams Quikkies

De nieuwe Hairdreams Quikkies zijn snel, ongecompliceerd en veelzijdig te gebruiken. Voor een snellere en eenvoudigere realisatie van creatieve kapselideeën.
Creëer in een handomdraai opzienbarende, super modieuze kleureffecten, ponyverlengingen, asymmetrische hairstyles opvullingen en nog veel meer.

Tophair voor kalende plekken

Tophair voor kalende plekken

De ideale oplossing voor kalende plekken. Zeer snelle en bijzonder flexibele haaropvulling voor fijn en dun haar. Het innovatief TopHair systeem van Hairdreams is zeer snel, handig en makkelijk om te gebruiken.

Stop & Grow

Stop & Grow

Steeds meer mensen lijden aan haarverlies. Elke tweede man maar ook steeds meer vrouwen zijn hier door aangetast. De hoofdoorzaak is genetisch bepaald,andere factoren zijn stress ziektes en slechte voeding. Bij al deze omstandigheden veroorzaakt het lichaam eigen hormoon DHT (dihidrotestosteron) dat de …

Back To Top